Finch Buildings verovert de derde plaats in de Nationale Houtbouwprijs 2023

We zijn verheugd om aan te kondigen dat ons project in Koelmalaan, Alkmaar, ons een prestigieuze nominatie heeft opgeleverd voor de Nationale Houtbouwprijs 2023. Nog spannender, we hebben de derde plaats veroverd in de competitie!

Het project Koelmalaan staat bekend als het grootste massief houten woongebouw in de Benelux, ontworpen om bewoners uit zowel de sociale als de middelste marktsectoren te huisvesten. Gebouwd met opmerkelijke snelheid, leidt het gebruik van massief hout tot de opslag en besparing van maar liefst 3522 ton CO2.


We willen onze oprechte felicitaties overbrengen aan Miss Nienke en Barli voor hun prijs in de categorie “Seriematige Houtbouw” tijdens de Nationale Houtbouwprijs 2023. We willen ook Startblock en hun project in Warmenhuizen erkennen, die samen met ons op het podium stonden, evenals alle andere verdienstelijke winnaars en genomineerden in verschillende categorieën.

Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan ons succes, en we kijken uit naar weer een inspirerend jaar! Tot ziens bij de volgende prijsuitreiking.