Project TUINFLUITER succesvol opgeleverd!

Met veel trots kondigen we de voltooiing van het Tuinfluiter project in Heerhugowaard aan, in samenwerking met Ooijevaar | bevlogen bouwers. Deze opmerkelijke prestatie markeert een nieuwe mijlpaal in onze reis naar duurzame bouw.

Vorige maand ontvingen de nieuwe bewoners van Tuinfluiter de sleutels van hun nieuwe woningen. Het innovatieve woningproject, gelegen in het Draai-gebied, werd binnen een jaar gerealiseerd door Ooijevaar | bevlogen bouwers en Finch Buildings.

Het Tuinfluiter project toont onze toewijding aan houtbouw. 
Bestaande uit 51 prefab houten modules gestapeld over drie niveaus, is de gedetailleerde houten structuur niet alleen zichtbaar aan de binnenkant maar deze voegt ook een unieke charme toe aan de binnenmuren en plafonds. 

Het complex beschikt over in totaal 30 woningen, waaronder 12 driekamerappartementen, 4 tweekamerappartementen en 14 studio’s.

Blijf op de hoogte voor meer prachtige beelden van het Tuinfluiter project, die deze lente zullen verschijnen! We kijken ernaar uit om de schoonheid en duurzaamheid van dit uitzonderlijke houtbouwproject met u te delen.