Noordhollands Dagblad schrijft over ons project aan de Koelmalaan

Het project aan de Koelmalaan waar een artikel over is geschreven in het Noordhollands Dagblad
Een visuele weergave van het project aan de Koelmalaan in Alkmaar

Een mooi artikel in het Noordhollands Dagblad over ons bijzondere nieuwe project aan de Koelmalaan in Alkmaar. Nicole Van Wijk en Thom de Wit praten je in dit artikel helemaal bij. 

We werken samen met Woonwaard en De Groot Vroomshoop Groep aan het grootste project van ons tot nu toe. Dit bestaande uit 129 appartementen voor zowel, sociale als vrije sector huur. 

Wij zijn super trots op dit mooie project en de samenwerking!

Het hele artikel uit het Noordhollands Dagblad lezen?

Om het hele artikel uit het Noordhollands Dagblad te lezen klik op onderstaande knop:

Het project Koelmalaan in het kort

Ons tweede project in Alkmaar verrijst in 2022 op de Koelmalaan. Ook dit keer doen we dat samen met en onze partner De Groot Vroomshoop en Woonwaard, winnaar van de Duurzaam Bouwen Award 2019. In dit project zullen 129 appartementen gerealiseerd in het sociale- en het middensegment huur. De appartementen en gemeenschappelijke voorzieningen worden opgebouwd vanuit 260 modules over 5 bouwlagen. In het voorlopig grootste gebouw van Finch Buildings (12.000 m2 BVO) zullen er drie verschillende woningtypes komen: studio’s van 31 m2 (GO), driekamerappartementen van 61 m2 (GO) en vierkamerappartementen van 81 m2 (GO). De gevel wordt opgetrokken uit een circulair gevelsysteem en glas. Tussen de twee bouwblokken komt er een gemeenschappelijke binnentuin.