Finch Buildings spreekt bij Pakhuis de Zwijger

Finch buildings geeft een van de pitches op het Clean Drinks event over de tijdelijke duurzame stad op 2 April in Pakhuis de Zwijger. Over dat gene waar Finch goed in is: mooi, circulair, tijdelijk bouwen!

Aanmelden kan via: http://www.dezwijger.nl/137716/nl/cleandrinks-tijdelijke-duurzame-stad

Tijdens deze avond draait het om de ‘tijdelijke duurzame stad. We gaan onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om tijdelijke steden en gebouwen, zoals festivals, vluchtelingenkampen, studentenhuisvesting of evenementenstadions, van hernieuwbare energie te voorzien en duurzaam te bouwen. Dit wordt besproken tijdens een netwerkdiner met 5 inspirerende pitches en de borrel met een bijzondere keynote spreker.

Pakhuis de Zwijger en CleanDrinks organiseren dit netwerkdiner samen. We kijken kritisch naar tijdelijke duurzame projecten. Wat zijn de mogelijkheden voor festivals om zelfvoorzienend te zijn? Kan een vluchtelingenkamp duurzaam zijn? Hoe kunnen bewoners van een tijdelijke studentenflat eigenaar zijn van hun eigen duurzame energiebronnen? In andere woorden: in hoeverre bestaat tijdelijke duurzaamheid?

In een vijftal pitches ontstaan er inzichten in de huidige initiatieven en wordt dit thema verder besproken. Als kers op de taart komt een heel bijzondere spreker die we binnenkort bekend maken. , Verder gaan we door een koppeling van een aantal grote bedrijven en start-ups de uitdaging aan om te onderzoeken in hoeverre tijdelijke steden duurzaam kunnen zijn.

Netwerkdiner
Voor het bijwonen van het netwerkdiner (vanaf 18.00) vragen wij een vergoeding van €25,- per persoon. Hieronder kunt u een kaartje kopen. Met een ticket voor het diner bent u ook direct aangemeld voor de borrel met keynote spreker.

Borrel & keynote spreker
Entree voor de borrel met keynote spreker (vanaf 21.00 uur) is gratis, wel even aanmelden door bovenaan deze pagina op de rode knop ‘reserveer’ te klikken.

Wil jij hierbij zijn als partner of start-up? Of wil jij een goed idee pitchen? Laat het ons weten! Mail naarjan [at] dezwijger.nl of mila [at] cleandrinks.com