Finch Buildings bestaat 10 jaar!

Dit jaar vieren wij ons 10-jarig bestaan: een decennium duurzaam bouwen en innoveren.

Wat begon als een ambitieuze droom om de bouwsector te verduurzamen, is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf dat de manier waarop we bouwen én wonen transformeert.

Een duurzame missie

In 2014 startten we met een duidelijke missie: de wereld duurzamer maken door middel van modulaire houten gebouwen. Deze missie is de afgelopen 10 jaar onveranderd gebleven. We streven naar een positieve impact op zowel het milieu als de samenleving door bouwoplossingen te bieden die bijdragen aan een circulaire economie en een drastische reductie van CO2-uitstoot.

Groeien met impact

Sinds onze oprichting in 2014 zijn met onze hoogwaardige modules al meer dan 800 woningen gebouwd in vele projecten in Nederland.  Daarmee hebben we ruim 1000 mensen voorzien van een gezonde woning en maar liefst 25.000 ton CO2 bespaard. Elk gebouw dat we neerzetten is modulair, circulair en gemaakt van biobased materialen, met hout als belangrijkste grondstof. Dit zorgt niet alleen voor een lagere milieubelasting, maar creëert ook gezonde en comfortabele leefruimtes.

Blik op de toekomst

Hoewel we terugkijken op een decennium vol successen én uitdagingen, richten we ons nu vooral op de toekomst. Met innovaties op het gebied van circulair bouwen, nieuwe samenwerkingen en een groeiend portfolio van impactvolle projecten, werken we er hard aan om de komende 10 jaar nog meer te betekenen voor zowel de bouwsector als de planeet.

Volg ons op LinkedIn en abonneer onze nieuwsbrief voor meer updates over onze jubileumviering en aankomende projecten.