Maak kennis met Salesmanager Cynthia van der Hoeven

Op 1 juli hebben we Cynthia van der Hoeven verwelkomd als nieuwe Salesmanager bij Finch Buildings. Haar passie voor duurzaamheid en de energietransitie heeft haar carrière gevormd, en nu brengt ze diezelfde energie naar Finch Buildings. Ontdek hier meer over Cynthia’s achtergrond en motivatie.

“Mijn carrière als sales en communicatie professional op het gebied van duurzaamheid en de energietransitie begon in 2001 met mijn deelname aan de Praktijkopleiding niet-conventionele energietechnieken. Nu deze groene technieken min of meer gemeengoed zijn geworden ben ik dolblij dat ik vanaf nu een bijdrage mag leveren aan dat andere hele belangrijke thema: duurzaam bouwen.

Bij de Viba-Expo in Den Bosch, waar ik van 2004-2006 als marketingmanager werkte, leerde ik alles over ecologische bouwmaterialen, biologisch en gezond bouwen. In 2011 heb ik Stg. Dubonetwerk regio Arnhem-Nijmegen opgericht en partijen uit de bouwkolom bij elkaar gebracht om door kennisdeling verduurzaming in de bouw te versnellen.

Ik ben van mening dat we als samenleving een verantwoordelijkheid hebben om de wereld beter achter te laten voor toekomstige generaties. Elke stap die ik in mijn carrière heb gezet, van mijn eerste opleiding tot mijn huidige functie bij Finch Buildings, is ingegeven door diezelfde passie om écht verschil te maken.

Bij Finch Buildings ben ik nu helemaal op mijn plek. Biobased bouwen met massief hout, CLT, hét bouwmateriaal van de 21ste eeuw. We slaan zelfs CO₂ op in onze hoogwaardige prefab modules, hoe geweldig is dat!
Bouwen met respect voor mens en natuur, écht duurzaam, gezonder én modern; hier word ik blij van. Wat me enorm aanspreekt is dat Finch toegankelijke, gezonde woningen maakt voor iedereen, ook voor mensen met een kleine portemonnee. Iedereen heeft recht op een veilige en gezonde leefomgeving, ongeacht hun financiële situatie.

De overstap naar biobased bouwen is een logische en noodzakelijke keuze. Het geeft me enorm veel energie om anderen te inspireren om deze duurzame koers te varen. Maak ook de overstap van traditioneel bouwen met beton en staal naar houtbouw. Het is de hoogste tijd!”

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met mij op.
cynthia@finchbuildings.com
+31 6 4661 5125